Hvalpe


Hvalpe født den 16.dec


Hvalpe født den 16. dec efter Lotus og Brabus

Der er kommet 8 hvalpe i alt - 4 hanhvalpe, 2 sort/hvide og 2 blå/hvide, og 4 tæver 3 sort/hvide og 1 blå/hvid. Dette er et længe planlagt kuld og vi skal selv beholde en af kuldet. 


Lotus har det smukkeste sind, hun er helt vildt feminin både af udseende og af opførsel, hun hviler meget i sig selv og er en rigtig lille pige der styrer de to hanhunde i huset super flot. Hun kan med alt og alle, børn, fremmede og hunde. Hun bliver brugt til agility, tricks og spor arbejde - hun elsker sporarbejde og er helt vildt god til det. Hun er meget tilbydende med adfærd og er derfor fantastisk sjov at klikkertræne, da hun storset selv finder på nye sjove tricks, og så hjælper det selvfølgelig at hun er enormt madglad. Dette er hendes andet kuld og hun klare det så flot.


Brabus er en meget smuk og typisk bygget hanhund og en kæmpe kælepot i hverdagen. Træningsmæssigt har han et meget stort drive og arbejder hurtigt og er meget ivrig for at please. Ifht Lotus fungere han bedst i træning med en erfaren hundefører der har en plan, og ved hvordan man får det bedste frem i en hurtigt tænkende hund. Han er lynende hurtig på agilitybanen og aflæser de mindste signaler fra handleren, han er god til lydighed og elsker at have opgaver i hverdagen - ellers finder han selv på nogen. Han er god til at hyrde.  Dette er hans første kuld.


Dette er vores E-kuld og derfor hedder de alle EzPz (Easypeasy), derudover er drengene opkaldt efter titler og pigerne efter biler. Der vil komme billeder snarest muligt.

Royal Rose EzPz King (Reserveret) 

Sort/Hvid Han


Royal Rose EzPz Bugatti (Reseveret)

Sort/Hvid Tæve

Royal Rose EzPz Duke 

Sort/Hvid Han

Royal Rose EzPz Calibra (Reseveret)

Sort/Hvid Tæve

Royal Rose EzPz Major (Reseveret)

Blå/Hvid Han

Royal Rose EzPz Shelby (Reseveret)

Blå/Hvid Tæve

Royal Rose EzPz Marshall (Reseveret)

Blå/Hvid Han

Royal Rose EzPz Blazer (Reseveret)

Sort/Hvid Tæve

Tidligere Kuld af Lotus og Tiger

 

Royal Rose DreamDog Daimond

Reserveret

klik på billederne.


Royal Rose DreamDog Ruby

Reserveret

Sort m. Hvide aftegninger.

klik på billederne.


Royal Rose DreamDog Jewell

Bliver her hos os:-)

klik på billederne.


Royal Rose DreamDog Amber

Reserveret

Sort m. Hvide aftegninger.

klik på billlederne.

 


Lotus er blevet parret med Tiger og vi forventer hvalpe omkring den 25. dec 2016.


 

Lotus har det smukkeste sind, hun er helt vildt feminin både af udseende og af opførsel, hun hviler meget i sig selv og er en rigtig lille pige der styrer de to hanhunde i huset super flot. Hun kan med alt og alle, børn, fremmede og hunde. Hun bliver brugt til agility, tricks og spor arbejde - hun elsker sporarbejde og er helt vildt god til det. Hun er meget tilbydende med adfærd og er derfor fantastisk sjov at klikkertræne, da hun storset selv finder på nye sjove tricks, og så hjælper det selvfølgelig at hun er enormt madglad. Dette er hendes første kuld og vi glæder os meget til at møde de små vapser om ikke så længe - Lotus er i forvejen meget glad for fremmede hvalpe, så vi ser frem til en helt fantastisk velafbalanceret hundemor. 


Tiger, som er ejet af Birgitte Brüel, er Dansk, Finsk og Svensk Lydigheds Champion og er med på det danske Lydigheds landshold både i 2012, 2013, 2014, 2015 ved NM og WM og 2016 ved NM. Tigers personlige beskrivelse efter at have mødt ham og Birgitte, er at Tiger er en helt igennem sød hanhund - han kan med alt og alle, også børn og andre hunde. Han elsker at arbejde og har stor udholdenhed. Han gør altid sit allerbedste, han lærer hurtigt og er altid klar på nye udfordringer. Birgitte viste mig lidt af hans kunnen, da vi var derovre og må sige at han er SÅ på og klar når der skal arbejdes, og gælden for at arbejde og samarbejde med Birgitte stråler ud af ham. Han er præcis det hvad der kendertegner en Border Collie i mine øje.Der er chancer for at der kommer hvalpe i farverne Black & White, Black Tricolour og Sable & White.


Hvalpene kommer hjemmefra med denne pakke.

DKK Stamtavle

DKK købsaftale

Chippet

Øjenlyst

Sundhedstjekket/Sundhedsbog

Vaccineret 1. gang

Ormekursbehandlet 3 gange

2kg Taste of The Wild puppy

1 hvalpepakke, med lidt tyggesager, godbidder og legetøj

Hvalpebog med råd og vejledning.
Raelyn From Carolyn's Home aka Lotus


HD Status A

AD Status 00

OCD Status Fri

DNA Testet Fri for CEA

Øjenlyst Fri som hvalp og voksen

Genetisk Fri, gennem forældre, for CL og TNS

Dan Fin Swe Ob Ch Tiger


HD Status A

AD Status 00

DNA Testet Normal for MDR1

DNA Testet Normal for IGS

DNA Testet Fri for CL

DNA testet Fri for TNS

DNA Testet Bærer af CEA